Sütés, főzés, takarítás és egyéb házi praktikák

Ajj, elővettem a varrógépet, de …

Ajj, elővettem a varrógépet, de …

Tudjuk, milyen bosszantóak a varrógép hibák, de ne állj fel, s ne hagyd ott a varrógéped, de is ne hívd egyből a műszerészedet, míg el nem olvastad a cikket, s ki nem próbáltad az általunk javasolt megoldásokat!

A legrosszabb az, amikor a varrási művelet kellős közepén cserben hagy a varrógéped, és valamilyen varrógép hiba keletkezik. Ennél már az is jobb, ha el sem tudsz kezdeni varrni, mert rögtön a varrás elején jelentkezik a varrógép hiba, így egy fokkal könnyebben beletörődik az ember, ha el kell halasztania a régóta tervezett varrást.

Most azonban összeszedtük egy csokorba azokat a problémákat, amikkel a varrasoktatas.hu eddigi varrótanfolyam óráin, online kurzusain találkoztunk, és amikre egy mozdulattal megtaláltuk a megoldást.

Nézzük, hol lehet a hiba, ha a a varrógép hurkolja a szálakat varrás közben:

folytasd az olvasást tovább a varrógép hibákról itt >>>

Megtanulnád az alapokat? Kérd az ajándék online varrótanfolyam leckéket itt >>>

 

Kapcsolódó cikkek

8 Hozzászólások:

 1. Szeretném megkérdezni,hogy miért hurkol az alsó varrat.Már megpróbáltam mind az alsót,mind a felső szálat egyenlő szorosra ,de most a tű akad bele abobinba és már négyet el is törtem.Már többször csréltem tűt,tudom,hogyan kell.Nem tudom,mit kezdjek a gépemmel.Kérem,segítsenek.

  Köszönettel:Ruzsik Lajosné

 2. Kedves Szerzö!

  Naumann Zickzack varrógépem szálfeszitöjét 3 éves unokám szétcsavarozta, és az alkatrészeket összekeverte. Sajnos nem tudom összerakni, mivel az alkatrészek sorrendjét nem ismerem. Tudna segiteni?
  Elöre is köszönöm.
  Svéd Judit

 3. Kedves Judit,

  úgy tűnik,hogy szervizbe kell vinnie a gépet.

 4. A cérna átvezetö fen akadt mit tegyek??

 5. Mit csin az alsó szállal ha nem varr rendesen, de a felső szálat már szorosra húztam? :) ) Kérem segitsen! Sürgős! S.O.S :)

 6. Nézd meg h a tű nincs e fordítva! :D

 7. Köszii ez bejött! :) ) puszillak :)

 8. További olvasnivalók a témában a varrasoktatas.hu oldalon.

Mondd el a véleményed!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>