Sütés, főzés, takarítás és egyéb házi praktikák

Várd a tavaszt üveggel!

Várd a tavaszt üveggel!

3 rendkívül egyszerű tavaszváró  lakásdekorációs tipp üvegből

A héten bizony már kibújtak a hóvirágok és csiripeltek a madarak, talán nem hiába reményedünk, hogy hamarosan végleg beköszönt a Tavasz.
Ha tavaszvárás – akkor bizony ablakmosás, de ennyire még ne szaladjunk előre…lássunk most egy sokkal kellemesebb témát. Csalogassuk be a lakásunkba a tavaszt addig is, míg igazi valója odakint várat magára.

Dekorációként az üveg mint anyag, szinte végtelen felhasználási lehetőséggel bír: a legegyszerűbb már-már kidobásra ítélt befőttesüveg, üvegpalack is egy kis ötlettel, inspirációval rendkívül mutatós dísze lehet otthonunknak.

1. Különböző formájú, színű, üvegvastagságú üvegek egymás mellé helyezése, némelyikbe egy-egy szál karakteresebb zöld levél, növényszár, faág és kész is ez az egyedi hangulatú lakásdísz:

Üveg lakásdekoráció

Egy szál zöld és színes, különböző formájú üvegek egy tálcán. Hát nem mutatós?

2.  Kiürült befőttesüvegekből, készlethiányos pohárkészletekből mutatós darabokat varázsolhatunk az alábbi ötlet segítségével: színes dekorzselé (kapható nagyobb virágboltokban, hobbyboltokban, artfleure áruházban) – beletűzdelve egy-egy szál tavaszi virág.  Ugyanez színes dekorhomok alkalmazásával is kivitelezhető, mint ahogy ezt itt láthatjátok.

Ötletes üveg dekoráció

Színes dekorzselé, üveg és virág

3. A túlzottan nagy belmagasság optikai csökkentésére remek recept ez a kis ötlet, amit itt kitaláltak és nem kell hozzá más, csak néhány kiürült üvegpalack, drót a függesztéshez, zsinór, és néhány szál virág:

Ha van honnan lelógatni őket

Játsszunk a színekkel, próbáljunk pasztell harmóniát létrehozni, vagy a lakás egy-egy sarkában épp egymás kontraszt színeivel tovább fokozni a hatást!

Ha kedvet kaptál, további üveges inspirációs megoldásokért nézzél be hozzám! Klikk ide! >>>>>>

Kapcsolódó cikkek

Mondd el a véleményed!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>