Sütés, főzés, takarítás és egyéb házi praktikák

Zuhanyfüggöny

Zuhanyfüggöny

Igen praktikus és kedvező áru találmány a zuhanyfüggöny.

Háziasszony szemmel nézve, hihetetlen jó barát! Megóv minket a felesleges fürdőszoba takarítástól, amikor családunk tagjai nagyvonalúan pancsolnak. Ez a praktikus oldala.

A másik nagyszerű oldala a zuhanyfüggönynek, hogy tényleg kedvező ára van, ha már a csúcskategóriájú modelleket nézzük, akkor sem kell 15-20 ezer forintnál többet áldoznunk rá, de persze, már 2.000,- Ft körül is találunk, sőt válogathatunk!

A zuhanyfüggöny egy igen jelentős méretű darab a fürdőszobában, épp ezért megjelenésével az egész fürdőszoba hangulatát befolyásolhatjuk. Ha egyszerűbb a csempe színe, mintázata, akkor egy új zuhanyfüggönnyel és néhány perces munkával – ami a cserét illeti – teljesen újjá tudjuk varázsolni a fürdőt.

Felmerül a kérdés: Milyet válasszak? Erre a legegyszerűbb válasz, amilyen tetszik.

Kisgyerekek örülnek neki, ha egyik reggelre ébredve teljesen új figurákkal találkoznak a fürdőszobában. De nem biztos, hogy a felnőttek, a szülők is jól érzik majd magukat kacsákkal körülvéve zuhanyozás közben. Épp ezért gondold meg milyet veszel, mer ha egyszer felraktad, akkor biztosan minimum néhány hónapig ott is marad, mert csemetéidnek nagyon fog tetszeni.

Áthidaló megoldás lehet, ha színes mintás zuhanyfüggönyre voksolsz.

Tini gyermekeid szintén találnak kedvükre valót, ha külön fürdőszobájuk van, rájuk is bízhatod a választást.

Számtalan elegáns és vicces változat közül is válogathatsz.

Ha a fürdőszobád feng shui szempontból is megvizsgálod, és a bagua térképen elfoglalt helyét is figyelembe veszed, az adott életterület megerősítéséhez is felhasználhatod zuhanyfüggönyödet.

Blogomon összeállítottam a Zuhanyfüggöny TOP15-öt, kizárólag saját válogatásban, a mai hangulatom által befolyásolva, feng shui ötletekkel fűszerezve, árakkal és beszerzési helyekkel felturbózva. Olvass tovább itt.

Legolvasottabb cikkek

Mondd el a véleményed!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>